Każde miejsce smakuje inaczej – świąteczna rozmowa z Marcinem Mrozem

Każde miejsce smakuje inaczej – świąteczna rozmowa z Marcinem Mrozem

W dostępnym jeszcze grudniowym wydaniu BIM-u opublikowaliśmy świąteczną rozmowę z Marcinem Mrozem, który w rozmowie z Konradem Wójcikiem opowiedział o świątecznych trendach w gastronomii, o tym co myśli o pizzy z ananasem oraz zdradził jak sprawić, by nielubiany przez wielu kompot z suszu posmakował wszystkim.

Dziś prezentujemy Państwu lekko wydłużony zapis tej rozmowy – bez skrótów związanych z ograniczonym miejscem w wydaniu gazetowym.

Rozmowa dostępna w zakładce wywiady (klik)

Powrót na górę
Skip to content
Ta strona internetowa jest zobowiązana do zapewnienia dostępności cyfrowej dla osób niepełnosprawnych. Stale poprawiamy komfort użytkowania dla wszystkich i stosujemy odpowiednie standardy dostępności. Nieustannie poprawiamy komfort użytkowania dla wszystkich i stosujemy odpowiednie standardy dostępności.
Stan zgodności